text.skipToContent text.skipToNavigation

Kontakta oss på EO Stål

Våra öppettider är måndag-torsdag: 07:00-16:00 samt fredag: 07:00-14:00. Lunchstängt 12:00-13:00. Våra öppettider för hämtning är måndag-torsdag 08:00-16:00 samt fredag 08:00-14:00.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns på plats för att hjälpa dig med stort som smått:

  • Har du frågor om vårt sortiment?
  • Undrar du över våra leveranstider?
  • Behöver du hjälp med vår e-handel? 
  • Om du vill börja handla hos oss ansöker du om kundkonto här.  

Ring oss på 0554-689770 eller skicka ett mail till info@eostal.se.

Vilka jobbar här?

Håkan Lindqvist
VD
Tel: 0515-72 16 76
Mikael Andersson
Platschef
Tel: 0554-689774
mikael.andersson@eostal.se
Jan Johansson
Försäljning
Tel: 0554-689777
jan.johansson@eostal.se
Lars Johansson
Försäljning/inköp
Tel:0554-689776
lars.johansson@eostal.se
Joakim Gevert
Försäljning
Tel: 0554-689773
joakim.gevert@eostal.se
Stefan Sohl
Försäljning
Tel:0554-689775
stefan.sohl@eostal.se

Vanliga frågor och svar

Produkt/leveransfrågor

Hur skapar jag ett webbkonto hos EO Stål?

Om du redan är kund till EO Stål kan du börja använda vår kundportal när du fått dina inloggningsuppgifter. För att få dina inloggningsuppgifter behöver du ansöka om det här. Efter att du skickat in din ansökan, skickar vi dig uppgifterna inom ett par dagar.

Jag har frågor om min leverans från EO Stål. Var vänder jag mig då?

För dig med konto i kundportalen kan du klicka på ditt namn och sedan klicka på kontakta kundsupport. Då skickas din fråga direkt till din personliga säljkontakt. Alternativt så kontaktar du oss mail eller telefon så hjälper vi dig.

Kan jag hämta mitt material själv på ert lager?

Du är välkommen att hämta ditt material på vårt lokala lager i Kil. Har vi beställt hem ett material till dig så kontaktar vi dig när ditt material finns att hämta upp. Vårt lager är öppet måndag-torsdag: 07:00-16:00 samt fredag: 07:00-14:00.

Jag har inte fått min order, vad gör jag?

För dig med konto i kundportalen kan du klicka på ditt namn och sedan klicka på kontakta kundsupport. Då skickas din fråga direkt till din personliga säljkontakt. Alternativt så kontaktar du oss mail eller telefon så hjälper vi dig.

Hur tar jag reda på vilka produkter som finns lagerfört lokalt på ert lager i Kil?

När du söker efter produkter på vår hemsida/kundportal och antingen befinner dig på en kategorisida eller en produktsida, bockar du i "Lokalt lagerförda varor". Då visas de produkterna/varianterna som finns tillgängliga lokalt på vårt lager.

Fakturafrågor

Var kan jag se min senaste faktura?

När du loggar in på Mina sidor finner du Mina ordrar i menyn. Där kan du söka på, ordernummer, mitt ordernummer och datum. På varje order kan du välja att ladda hem faktura genom att klicka på dokument. Har du som befintlig kund inget login till vår kundportal, kan du ansöka om det alternativt kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig.

Vart vänder jag mig med fakturafrågor?

Kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig. För dig med konto i kundportalen kan du klicka på ditt namn och sedan klicka på kontakta kundsupport.

Jag behöver en fakturakopia, hur gör jag?

Om du är inloggad, kan du söka på fakturor under Mina ordrar. Om du inte är inloggad kan du automatiskt ansöka om det här. Skriv in ditt fakturanummer så skickar vi automatiskt fakturakopia till fakturamottagarens e-postadress.

Hitta till oss

Bryggaregatan 2
665 32 Kil
Telefon: 0554-689770

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Stäng Snabborder
Stäng Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Stäng Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.